Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Успішні в академічному співі

Успішні в академічному співі

Вероніка Миколенко Галина Бондаренко, Олександр Бусигін, Світлана Шарова, Мирослава Резніченко, Олександра Неборак (зліва направо)

Вихованці Красноградського центру дитячої та юнацької творчості (КЦДЮТ)  13 листопада  взяли участь в обласному фестивалі академічного вокалу «Слобожанська камерата» і стали призерами творчого змагання. Учасники виступали на сцені КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

У конкурсі змагалися Вероніка Миколенко, Олександр Бусигін,  Мирослава Резніченко та Олександра Неборак. Вокалісти відвідують у КЦДЮТ вокально-хоровий колектив «Натхнення» під керівництвом Світлани Шарової. Кожен конкурсант виконував дві пісні під акомпанемент фортепіано. Музичний супровід забезпечила акомпаніатор Галина Бондаренко.

У підсумку красноградці не залишилися без відзнак. Олександр Бусигін виборов диплом І ступеня. Вероніка Миколенко та Мирослава Резніченко стали дипломантками ІІ ступеня, а Олександра Неборак – ІІІ ступеня.

У місцевому центрі дитячої та юнацької творчості пишаються вдалим виступом своїх вихованців і зичать нових перемог. Фестиваль «Слобожаська камерата» існує вже багато років. Він не передбачає дистанційного формату. Відтак  у 2020-му через пандемію коронавірусу  не проводився. Цьогоріч конкурс відновився, тим самим надзвичайно порадував прихильників академічного співу та класичної музики.

Фото з архіву КЦДЮТ

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page