Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Усвідомити уроки тієї війни

Усвідомити уроки тієї війни

Двадцять другого червня в Україні вшановують пам’ять мільйонів співвітчизників, життя яких обірвала Друга світова війна. З цієї нагоди у адміністративному центрі громади – Наталиному– відбулася церемонія покладання квітів до Братської могили.
До учасників  заходу звернулась очільниця Наталинської територіальної громади Олена Третяк: «На жаль, людство не усвідомило уроків тих воєнних часів. І сьогодні ми знову опинились у стані війни — на наших очах гинуть люди, гинуть діти, зруйновані будинки, школи, лікарні, об’єкти інфраструктури, понівечені людські долі, розлучені сім’ї… І здається, що це відбувається не з нами, що це фільм, жахлива історія, яку нам розповідають ветерани…
Тож сьогодні давайте згадаємо і вшануємо подвиг тих, хто загинув на полі брані тоді, у роки Другої світової, і тих, чиє життя забрала війна 2022 року… Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про героїв тієї війни та героїв сучасності.
Честь і слава героям! Вічна пам’ять загиблим!»
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих у тій страшній війні та воїнів сучасності, які  віддали життя за рідну землю і нашу країну.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page