Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Третя хвиля коронавірусу на Красноградщині набирає обертів цунамі

Третя хвиля коронавірусу на Красноградщині набирає обертів цунамі

З першого березня 2021 року в районі зареєстрували 91 випадок коронавірусної інфекції, з них 55 за минулі вихідні. З початку року на COVID-19 захворіли 310 жителів Красноградщини, — про це під час апаратної наради у КРДА, 9 березня,  повідомила завідувачка Красноградської філії ДУ «Харківський обласний лабораторний центр» МОЗ України Оксана Співак. Наразі ситуація складна й важливо посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень, аби стримати подальше поширення захворювання, — наголосила фахівець.

За інформацією медиків центральної районної лікарні, нині в стаціонарі Красноградської  ЦРЛ перебувають 48 пацієнтів із підтвердженим діагнозом «коронавірус». У тому числі п’ятеро отримують інтенсивну терапію: з них один — мешканець Кегичівської громади, решта — жителі Красноградської громади (одна містянка у важкому стані підключена до апарату штучної вентиляції легень). Також серед захворілих двоє дітей з однієї родини з Сахновщини. Маленьким пацієнтам десять та менше одного року від народження.

За минулий тиждень в ЦРЛ зареєстували 5 летальних випадків серед хворих на COVID-19. Серед померлих четверо чоловіків: двоє  70 років із Краснограда та Кегичівки,  один  77 років із Кегичівщини та  та 62 років  із Зачепилівки. Також хвороба забрала життя 66-річної жительки Зачепилівки.

За інформацією в. о. керівника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» Руслани Равлюк, нині амбулаторно лікуються 97 красноградців, інфікованих коронавірусом, 44 з них — нововиявлені хворі.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page