Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Торговця дровами підозрюють у шахрайстві

Торговця дровами підозрюють у шахрайстві

Двадцятидворічному красноградцю повідомили про підозру у вчиненні злочинів за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Також правоохоронці довели причетність молодика до крадіжки з місцевого кафе, скоєної у серпні нинішнього року. Ці протиправні дії підлягають під дію ч. 3 ст. 185 (крадіжка) ККУ, — інформує Красноградський районний відділ поліції.

Раніше ми писали про афериста, який ошукував жителів Красноградщини на купівлі-продажу твердого палива для обігріву помешкань. «Реалізацію» дров він організував через соціальні мережі. Зловмисник пропонував оплатити товар наперед. Після отримання коштів не виходив на зв’язок із покупцями. Жертви афери заявили про це в поліцію. Правоохоронці встановили особу зловмисника. За попередньою інформацією таким чином він обдурив щонайменше трьох людей і привласнив понад вісімнадцять тисяч гривень.

Ще майже на дві тисячі обікрав власника кафе. Відомо, що до приміщення закладу злодій проник вночі, виніс гроші з каси та алкогольні напої.

За вчинення цих правопорушень підозрюваному світить до шести років ув’язнення.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page