Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Тепломережа отримала дизельні електростанції

Тепломережа отримала дизельні електростанції

Питання про те, що буде з обігрівом багатоквартирних будинків і Центральної районної лікарні у випадку тривалого припинення подачі електроенергії, хвилювало багатьох жителів. Адже ситуація нині непередбачувана й невідомо, чого нам чекати завтра.

Саме на випадок блекауту Красноградською міською радою було ухвалено рішення про купівлю двох дизельних електростанцій для підприємства теплових мереж (ПТМ). На це знадобився час, адже придбання цього обладнання відбувалося через державну систему публічних закупівель ProZorro.

—Напередодні Нового року ми отримали з Дніпра дві новенькі дизельні електростанції потужністю 120 кВт і 80 кВт, — пояснив директор ПТМ Олександр Сидоренко. — Одну з них, із більшими технічними можливостями, установили на котельні, що обігріває будинки мікрорайону. Інша забезпечуватиме теплом у випадку блекауту корпуси Центральної районної лікарні та кілька найближчих осель красноградців. Наразі обладнання проходить обкатку без навантаження. Та незабаром буде готове працювати на повну потужність.

Але краще б електростанції залишалися нашим надійним резервом, використовувати який ніколи б не довелося.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page