Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / СOVID-19: статистика Красноградщини на 05 травня

СOVID-19: статистика Красноградщини на 05 травня

За минулі вихідні були зареєстровані одинадцять нових випадків корнавірусної інфекції у пацієнтів Красноградської центральної районної лікарні. Також від ускладнення перебігу хвороби померло четверо осіб, — повідомила директорка КНП «Красноградська ЦРЛ» Ганна Васенко.

На п’яте травня в стаціонарі лікуються 72 пацієнти з коронавірусом, у тому числі п’ятеро отримують інтенсивну терапію. Ще у восьми хворих COVID-19 під підозрою. Остаточний діагноз встановлять за результатами лабораторних досліджень.

Наразі амбулаторно борються з коронавірусом 102 жителі Красноградської та Наталинської громад. За попередній тиждень виявлено 57 нових випадків, ще 85 пацієнтів одужали, — поінформували в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району». 

За словами медиків, нині спостерігається незначний спад захворюваності на COVID-19.  Однак ситуація залишається напруженою. Тож розслаблятися зарано. Носіння захисних масок та дотримання соціальної дистанції — ці вимоги, як і раніше, залишаються обов’язковими.  Також громадян закликають по-можливості уникати місць скупчення людей. Відвідувати торговельні заклади та інші громадські місця тільки у разі крайньої потреби.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page