Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Спільний проєкт – вдалий результат

Спільний проєкт – вдалий результат

З ініціативи Наталинської сільської ради Красноградська та Наталинська громади об’єдналися та реалізували спільний проєкт у рамках обласного конкурсу «Разом в майбутнє» в сфері надання первинної медичної допомоги. Учасники ініціативи отримали співфінасування з бюджету області для придбання двох автомобілів та електрокардіографів для потреб сімейної медицини. Дванадцятого жовтня ключі від автівок RENAULT DUSTER керівникам органів місцевого самоврядування Олені Третяк і Світлані Кривенко вручила очільниця Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко. Голова облради перебувала в Краснограді з робочою поїздкою.

Один автомобіль обслуговуватиме виклики сімейних лікарів на території Красноградської міської ради, інший закріплений за амбулаторією загальної практики сімейної медицини (АЗПСМ) села Попівка Наталинської сільради. Сімнадцять електрокардіографів розподілили між АЗПСМ Краснограда, Берестовеньки, Піщанки, Наталиного, Попівки та Володимирівки.

Для Красноградщини цей проєкт став першим реалізованим у співпраці двох ТГ. Загальний бюджет ініціативи склав склав 1 875 000, 00 гривень. Частка обласного бюджету – 50 % від суми, Наталинської та Красноградської громад по 25 % відповідно.

Напевно, цей приклад успішної взаємодії стане прикладом для інших територіальних об’єднань укрупненого Красноградського району. Адже це можливість залучити інвестиції для вирішення локальних проблем територій, розвитку інфраструктури та створення сучасних умов для життєдіяльності населення.

Фото з архіву Наталинської громади

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page