Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Свята без подарунків не буває

Свята без подарунків не буває

Новозбудований спортивний майданчик у Добренському ліцеї Наталинської громади

До Дня знань, 01 вересня, у Наталинській громаді приурочили урочисте відкриття новозбудованого мультифункціонального спортивного майданчика в Добренському ліцеї Мартинівського старостинського округу. Для його будівництва сільський бюджет виділив понад 3 мільйони гривень. Також до свята Першого дзвоника вихованцям гуртка велосипедного туризму, який діє на базі цього закладу освіти, презентували нові велосипеди.

На урочистостях у Добренському ліцеї побували Наталинський сільський голова Олена Третяк і перший заступник очільниці громади Салех Нагієв. Вони привітали земляків зі святом та висловили сподівання, що відтепер місцеві жителі залюбки проводитимуть вільний час на майданчику за грою у волейбол, футбол і баскетбол. До активного відпочинку долучатимуться не тільки діти та молодь, а й дорослі.

Згодом посадовці також відвідали святкову лінійку до Дня знань у Роздольській гімназії. До нового 2021/2022 навчального року  приміщення школи капітально відремонтували зсередини. Відтак діти зможуть з комфортом отримувати якісні знання. На вході до будівлі перерізали символічну червону стрічку. Результат реконструкції могли побачити всі охочі.

Керівництво Наталинської сільради налаштоване й надалі приділяти значну увагу розбудові об’єктів соціальної сфери, створенню сучасних умов для життєдіяльності населення. Тож наступні позитивні зміни ще попереду, — зазначають тут.

Фото з архіву Наталинської сільської ради

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page