Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Піднесений настрій, відзнаки та квіти

Піднесений настрій, відзнаки та квіти

У районному Будинку культури 30 жовтня з прийдешнім професійним святом вітали представників соціальних служб  Красноградщини.

Нагадаємо, День працівника соціальної сфери України відзначається щорічно у першу неділю листопада. 

Так склалося, що у галузі соціального захисту населення переважно працюють жінки. Красноградщина в цьому не виключення. Тож у глядацькій залі РБК  здебільшого можна було побачити жіночі обличчя. Представниці прекрасної статі опікуються вразливими категоріями населення. Їхніми клієнтами є літні громадяни,  діти та молодь, які лишилися без батьківської підтримки, родини, що опинилися в скрутних життєвих обставинах. Також до них звертаються за допомогою в працевлаштуванні, оформленні соціальних виплат і у вирішенні багатьох інших проблемних питань.  З кожним своїм підопічним вони завжди намагаються знайти спільну мову та допомогти вийти з непростої ситуації. Це вимагає  не тільки високих професійних навичок, насамперед щирості, милосердя та відкритого серця до людей.

Винуватців події з прийдешнім професійним святом привітали перші керівники району та міста. Було чимало щирих слів, відзнак і квітів.

Завершилися урочистості короткою фотосесією на згадку.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page