Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Район / Працівникам органів публічної влади пропонують перепрофілюватися

Працівникам органів публічної влади пропонують перепрофілюватися

Опанувати іншу професію можна в рамках проєкту «Нове покликання». Його започаткували Харківська обласна служба зайнятості спільно з обласним центром професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та Громадською організацією «Інститут соціальної політики регіону». Ініціатива спрямована на підтримку працівників органів публічної влади і бюджетних установ, які можуть потрапити під скорочення через впровадження реформ децентралізації та адміністративно-територіального устрою, — повідомила районна філія ОЦЗ.

Під егідою проєкту «Нове покликання» можна пройти безкоштовне навчання за спеціальностями: адміністратор ЦНАП, соціальний працівник, фахівець у галузі благоустрою, менеджер проєктів розвитку громад,бухгалтер для ФОП,
 бухгалтер, у тому  числі  «1С».

Навчання відбуватиметься дистанційно та в неробочий час. Початок тренінгів запланований у жовтні. Вони розпочнуться в залежності від комплектування груп.

В учасників проєкту насамперед розвиватимуть неспеціалізовані  надпрофесійні  навички, які сприяють швидкій адаптації до нових умов праці (soft skills), а також навчатимуть основам підприємництва.  Для подання заявки на участь у «Новому покликанні» необхідно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/rheYi6L2n1TqkbPS7

Додаткова інформація телефоном Красноградської районної філії Харківського ОЦЗ: (05744)7-17-44. Також можна проконсультуватися безпосередньої в приміщенні  місцевої служби зайнятості у Краснограді  за адресою вул.Соборна 81-А.

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page