Четверг , 28 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Почесний трофей виборов красноградський «Авангард»

Почесний трофей виборов красноградський «Авангард»

Доволі прохолодна осіння погода не завадила любителям так званої гри мільйонів цієї неділі зібратися на футбольному полі села Піщанка Красноградської міської ради.  Тут відбувся традиційний турнір з футболу на Кубок пам’яті Дмитра Гамова. У змаганнях взяли участь чотири команди ветеранів 35+, а саме: ФК «Колос» Сахновщина, ФК «Авангард» Красноград, ФК «Ветеран» Нова Водолага і ФК «Карлівка».

Перед початком матчів спортсменів вітали міський голова Світлана Кривенко, заступник начальника районного центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Іванченко, головний суддя змагань Олександр Шатохін. Чесної гри і перемоги найсильнішим зичили усі промовці.

Пам’ять земляка — героя Другої світової, а також усіх захисників України, які нині полягли на фронтах російсько-української війни, боронячи рідну землю від окупантів, присутні вшанували хвилиною мовчання.

І оскільки сьогодні чимало співвітчизників донатять на ЗСУ, організатори також оголосили про доброчинну акцію. Зокрема, цього разу збирали кошти на генератор для потреб 113-ї окремої механізованої бригади ТрО. Дружина одного з бійців підрозділу була присутня на змаганнях. До речі, усього вдалося зібрати 2820 гривень.

Першими на поле вийшли команди «Авангард» та «Ветерани». Красноградці обіграли суперників 3:1. З рахунком 2:0 «Колос» переміг «Карлівку». За третє місце розгорнулися запеклі баталії між карлівчанами та нововодолазцями, котрі завершилися по пенальті 5:4 на користь ФК «Карлівка». У фінальному матчі ФК «Аваргард» увігнав у ворота ФК «Колос» три м’ячі, не залишивши суперникам жодного шансу.

Отже, Кубок пам’яті Дмитра Гамова  виборов красноградський «Авангард», «срібло» дісталося футболістам із Сахновщини, а «бронза» — у карлівчан. Кращим воротарем став Вівсянник Андрій (ФК «Карлівка»), кращим бомбардиром — Олександр Гребенюк (ФК «Авангард» Красноград), а кращим гравцем — Вадим Мідний (ФК «Колос» Сахновщина).

Нагороди переможцям і призерам турніру вручили староста Піщанського старостинського округу Наталія Рак та заступник начальника районного центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Іванченко.

На завершення усіх частували смачним козацьким кулешем.    

                

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page