Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Понад 606 млн грн компанія Kernel спрямувала на допомогу ЗСУ

Понад 606 млн грн компанія Kernel спрямувала на допомогу ЗСУ

Українці — найсильніша та найсміливіша нація. Вже четвертий місяць наша країна веде запеклий бій зі злом. Сто днів поспіль всі українці наближують перемогу на різних фронтах, не відчуваючи втоми. І увесь цей час ми допомагаємо один одному всіма можливими способами.

Із перших днів війни Харківський кластер Kernel формує надійний тил у регіоні. Працюємо одразу за кількома напрямками.

Мобілізували зусилля та ресурси на підтримку ЗСУ

Компанія Kernel спрямувала на допомогу вже понад 606 млн грн. Важливий внесок у підтримку ЗСУ й місцевих підрозділів ТрО зробили підприємства Харківського кластера — закупили необхідне обладнання та спорядження, техніку для облаштування побуту, інструменти.

Щотижня наші співробітники відвозять до гарячих точок області автомобілі, які ми придбали в Європі та переобладнали під потреби військових, і запасні частини до них. Доставляємо військове спорядження, медикаменти. Щоб поповнити запаси сил українських бійців, формуємо гуманітарні вантажі з продуктів харчування.

Відповідальне партнерство з територіальними громадами

Ми завжди відчували відповідальність перед громадами, на території яких працюємо. Тому систематично сплачуємо всі податки. За п’ять місяців 2022 року підприємства «Мрія» та «Краснопавлівський КХП», що входять до складу Харківського кластера, сплатили 13,5 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів. З них 8,9 млн грн — за останні три місяці. Поки функціонує економіка держави, армія має змогу та снагу захищати своє!

Крім цього, за зверненням територіальних громад передаємо до населених пунктів борошно, крупи та хліб для забезпечення харчуванням вимушених переселенців.

Підтримка співробітників під час воєнного стану

Продовжуємо виплачувати заробітні плати працівникам вчасно й у повному обсязі. Враховуючи нові реалії, затвердили збільшений пакет матеріальної допомоги співробітникам при народженні дитини, покриваємо усі фінансові затрати на лікування та реабілітацію працівників.

Мобілізованих співробітників підприємств забезпечуємо повним комплектом військового спорядження. Вони отримують виплати за вступ лав ЗСУ чи ТрО, а також щомісячні надходження у розмірі середньої зарплатні.

Продовольча безпека регіону у надійних руках

Попри обстріли та вибухи, ми завершили весняну посівну кампанію. Іноді нашим співробітникам доводилося працювати у захисному спорядженні, щоб максимально убезпечитися поряд із лінією вогню.

Сьогодні в кожного з нас свій фронт і команда аграріїв тримає стрій на полях, де зростає майбутній урожай. Цю боротьбу ми теж обов’язково виграємо!

Тримаймося разом! Прямуємо до перемоги! Все буде Україна!

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page