Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Першого жовтня річницю заснування відзначають Красноградський водоканал і аграрно-технічний коледж

Першого жовтня річницю заснування відзначають Красноградський водоканал і аграрно-технічний коледж

Красноградський аграрно-технічний фаховий коледж ім. Ф. Я. Тимошенко, 25 червня 2020 (пукнт ЗНО з математики)

ККП «Водоканалу» виповнилося 44 роки, аграрно-технічному фаховому коледжу ім. Ф. Я. Тимошенка — 98. Комунальне підприємство «Водоканал» створили в районі в 1976-му. Нині щодня до помешкань жителів району воно постачає понад 3 тисячі кубометрів води. Після використання системою водовідведення вони прямують до очисних споруд, де вібувається багаторівнева очистка. Теперішні потужності підприємства складаються з дев’яти артезіанських свердловин, шести каналізаційних  та однієї насосоної станції водозабірних споруд.

Красноградський аграрно-технічний коледж  першого жовтня святкує 98-річчя. Сільськогосподарський технікум виник у Краснограді 8 вересня 1921-го року згідно з Постановою колегії повітового відділу народної освіти від 05.09.1921. Та перший набір студентів відбувся лише 1-го жовтня 1922-го. Відтак саме ця дата є знаковою для навчального закладу.

Наразі в коледжі на денному відділенні навчається 225 студентів та понад 40 здобувають освіту заочно. Цьогоріч сюди на навчання вступили 68 першокурсників. Набір на заочне відділення ще триває Коледж пропонує навчання за п’ятьома спеціальностями: агроінженерія; облік і оподаткування; підприємництво, торгівля та біржова діяльність; електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; менеджмент. Найбільшим попитом в абітурієнтів нині користується агроінженерія.

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page