Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Передноворічний успіх педагогів Наталиного

Передноворічний успіх педагогів Наталиного

Наталинський ліцей посів ІІ місце у ХІІІ обласній тематичній онлайн-виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття».
Вона проходила 19-23 грудня 2022 року  за темою «Нова українська школа: методична компетентність як складова професійної самореалізації педагога в умовах воєнного часу», що проходить у межах ХАБу «Педагогічна творчість» регіонального проєкту «Освітній технопарк Харківщини-2030».
Комунальний заклад «Наталинський ліцей Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області» представив досвід роботи в номінації «Методична компетентність вихователя закладу дошкільної освіти як фактор становлення його професіоналізму» та висвітлив актуальні для освітнього середовища питання: шляхи удосконалення професійної компетентності вихователя закладу дошкільної освіти, інноваційні форми роботи з дошкільнятами, форми самореалізації педагога в умовах воєнного часу.
За результатами засідання експертних комісій та вивчення матеріалів учасників виставки Наталинський ліцей посів ІІ місце та був нагороджений Дипломом ІІ ступеня.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page