Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Не залишайте речі без нагляду, інакше…

Не залишайте речі без нагляду, інакше…

Їх можуть поцупити. Такі попередження зазвичай розміщують у громадських місцях. Та іноді ми поводимося надто довірливо. Відтак перетворюємося на легку здобич для крадія.

У таку ситуацію потрапила днями жителька Краснограда. Молода жінка працює прибиральницею на місцевій автостанції. Поки займалася роботою, залишила особисті речі в підсобному приміщенні для зберігання інвентарю. Коли повернулася, не дорахувалася у власній сумочці гаманця із коштами

На момент зникнення предмета у ньому зберігалося близько трьох тисяч гривень. Про крадіжку вона повідомила до Красноградського районного відділу поліції.

Правоохороці розшукали крадія. Ним виявився 26-річний житель села Першотравневе, що на Красноградщині. Зловмисник розповів, що зайшов до приміщення у власних справах. Оскільки поруч нікого не було, скористався ситуацією та поцупив кошти. Довго вони в нього не затрималися. Поцуплене витратив на власні потреби.

За свої протиправні дії молодик може відсидіти п’ять років. Такий термін ув’язнення передбачений ч. 2 ст 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Саме на її підставі за фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження.

Ця історія неприємна і повчальна водночас. Одним нагадує, що не варто бути легковажним. Іншим говорить про те, що вчинки, навіть ганебні, часто коштують дорожче витрачених зусиль та очікуваного зиску. Тож перш, ніж наважитися на будь-який «подвиг», треба добряче подумати.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page