Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / На Красноградщині триває вакцинація домашніх тварин від сказу

На Красноградщині триває вакцинація домашніх тварин від сказу

У Краснограді щеплення пухнастим улюбленцям можна зробити у будні  у ветеринарних державних установах, які знаходяться за адресами: вул. Шиндлера, 112 та вул. Садова, 11. У сільській місцевості фахівці служби проводять таку роботу згідно з графіком. Вартість послуги символічна — 5 гривень за одну ін’єкцію.

За словами спеціалістів районної державної лікарні ветеринарної медицини, для щеплень використовується якісна вакцина. У їхній практиці побічних ефектів у тварин після проведення процедури не спостерігалося. Натомість користь для захисту здоров’я чотирилапих підопічних очевидна.

Щеплення від сказу повторюють щорічно. Його необхідно робити навіть тим пухнастикам, які утримуються виключно в домашніх умовах. Адже занести збудника захворювання їхні господарі  можуть з вулиці на своєму одязі чи взутті.

Своєчасне надання друзям нашим меншим необхідної допомоги та виконання ветеринарних процедур не примха, а вимоги законодавства. Вони регламентовані у ст. 10 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження».

Тож будьте законослухняними та уважними до своїх чотирилапих вихованців.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page