Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Навчальний рік у школах Красноградщини фінішує четвертого червня

Навчальний рік у школах Красноградщини фінішує четвертого червня

Цією датою освітній процес завершиться у закладах загальної середньої освіти на всій території Харківщини, — повідомили у Департаменті науки і освіти Харківської облдержадміністарції. Проводити чи ні останні дзвоники — рішення залежатиме від керівників ЗЗСО.

За словами начальника відділу освіти Красноградської міської ради Антоніни Турової, проведення останніх дзвоників планується на п’яте червня. Адже четвертого червня випускники складатимуть зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. Відтак будуть задіяні навчальні заклади, які є пунктами проведення ЗНО, педагоги та учні.

Як розповіла керівник відділу освіти Наталинської сільської ради Оксана Руденко, формат проведення останніх дзвоників залежатиме від епідемічної ситуації з поширенням коронавірусу. Вони відбуватимуться згідно з вимогами карантинних обмежень. Наразі на Красноградщині діє «жовтний» рівень епідеміологічної небезпеки.

Щодо оздоровчої компанії для школярів, то вона залишається під питанням. Карантин в Україні подовжили до 30 червня. Напевно, пришкільні табори відпочинку, як і торік, нинішнього року не організовуватимуть.

Однак, зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у визначені терміни. Нагадаємо, основна сесія ЗНО стартує 21 травня і триватиме до 15 червня включно.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page