Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Місцеві правоохоронці здійснили рейди-перевірки дотримання карантинних вимог

Місцеві правоохоронці здійснили рейди-перевірки дотримання карантинних вимог

Порушником карантину вихідного дня, 28-29 листопада, виявся один торговельний заклад приватної форми власності, — поінформували в Красноградському відділі поліції.

За фактом  недотримання законодавства полісмени  склали протокол за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Нагадаємо, карантин вихіднього дня діяв у державі з 14 до 30 листопада. Він передбачав заборону відвідування, а відтак роботи суб’єктів у сфері торговельного та побутового обслуговування населення (крім торгівлі продуктами харчування в магазинах, 60% площі яких визначені для торгівлі харчовими продуктами, паливом, лікарськими засобами та медичними виробами, ветеринарними препаратами та кормами). Це обмеження розповсюджувалося на заклади культури, які проводять культурні масові заходи (крім суб’єктів господарювання, пов’язаних з виробництвом аудіовізуальних творів, зокрема здійснення кіно- і відеозйомок при обмеженому доступі до місця зйомки), діяльність спортзалів, фітнес-центрів,  басейнів тощо.

Наразі у МОЗ визнали, що такі обмеження не дали бажаних результатів, адже українці від початку  не дотримувалися карантинних вимог у необхідному обсязі. За попередньою інформацією, надалі карантин вихідного дня не продовжуватимуть. 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page