Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Мільйон на стадіон

Мільйон на стадіон

стадіон «Ювілейний» у Краснограді

Таку суму під час VII сесії Харківської обласної ради 23 вересня виділили депутати для виготовлення проєктно-кошторисної документації для реконструкції КЗ «Красноградський стадіон «Ювілейний, — повідомив за результатами пленарного засідання голова райдержадміністрації Віктор Войтенко. Значні  кошти також спрямували для реалізації на Красноградщині інших соціально значущих проєктів.

Зокрема, 3 899 194 грн передбачили для  завершення будівництва спортивної зали Красноградського ліцею № 3.

спортивна зала Красноградського ліцею № 3

Кілька рішень стосувалися розвитку медичної галузі в територіальних громадах району.  Вісімсот тисяч гривень планують витратити для розробки проєктно-кошторисної документації для ремонту будівлі КНП «Красноградська центральна районна лікарня», 1 918 540 грн використають  для завершення будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у  селі Андріївка Кегичівської селищної ТГ, а 4 400 000 грн на капітальну реконструкцію частини приміщень педіатричного, терапевтичного та неврологічного відділень КНП «Зачепилівська ЦРЛ».

За словами Віктора Войтенка, ці інвестиції — результат тісної співпраці органів державної влади та місцевого самоврядування.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page