Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Мотокросмени завершили спортивний сезон

Мотокросмени завершили спортивний сезон

Фінальна гонка чемпіонату Харківської області з мотоциклетного спорту відбулася 06 листопада в Куп’янському районі. Екіпаж спортсменів із Краснограда у складі  Юрія та Дмитра Немилостивих піднявся на другу сходинку п’єдесталу. Представник Красноградщини Валентин Бойко, який виступав у класі OPEN,  фінішував шостим.

У категорії мотоциклів з колясками за перемогу боролися сім екіпажів. Під час змагань йшов дощ. Це ускладнювало рух піщаною трасою, але не завадило нам  посісти високе призове місце, — розповів Юрій Немилостивий.  — Тож завершуємо нинішній сезон на емоційному підйомі і вже плануємо наступний.

За словами Юрія Немилостивого, вже є попередня усна домовленість з головою Наталинської громади Оленою Третяк та постійним спонсором спортивно-технічного клубу «Екстрим-мото», який представляють мотокросмени, генеральним директором ПАОП «Промінь», депутатом районної ради Євгеном Третяковим щодо  проведення навесні  відкриття мотоциклетного сезону-2022 у Наталиному. Наразі спортсмени вдячні благодійникові, а також його колегам із ПАОП Промінь Ользі Четверик та Ірині Смородиновій за всебічну підтримку та сприяння задля збереження і розвитку мотоциклетного спорту на Красноградщині.

Юрій Немилостивий подякував механікам клубу Миколі Білану та Дмитру Раківненку і небайдужим до спортивного буття СТК «Екстрим-мото» добродіям Олександру Бороденку, Валерію Кицюку та Олександру Боровському за допомогу впродовж сезону.

Фото з архіву Юрія Немилостивого

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page