Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Масований ракетний удар по Харківщині: пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, є поранені

Масований ракетний удар по Харківщині: пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, є поранені

Про ситуацію на 11 лютого повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

За його словами, вчора по Харкову та Харківській області було завдано масованого ракетного удару. Є пошкодження об’єктів енергогенеруючої критичної інфраструктури. Внаслідок одного з ракетних ударів отримали поранення 8 цивільних людей.

 Вночі було відновлено електропостачання та заживлено 100% споживачів по місту та області. Однак, через наслідки ракетних ударів 11 та 12 лютого будуть діяти спеціальні графіки аварійних відключень для 12 черг.

Протягом минулої доби ворог обстріляв щонайменше 17 прикордонних населених пунктів Богодухівського, Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів.

Внаслідок обстрілів та авіаційних ударів по Вовчанську Чугуївського району пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, об’єкти промисловості, будівля Ощадбанку, аптека, дитячий садок та інші цивільні об’єкти. Отримала поранення та була госпіталізована 69-річна жінка.

У м. Куп’янськ обстрілами пошкоджені 7 приватних будинків. У с. Одноробівка Богодухівського району пошкоджено два двоповерхових багатоквартирних будинки, об’єкти інфраструктури.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page