Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Майже 700 дітей Красноградщини отримали фінансову підтримку від держави для підготовки до нового навчального року

Майже 700 дітей Красноградщини отримали фінансову підтримку від держави для підготовки до нового навчального року

Виплата на кожну дитину склала 2000 гривень.

— В укрупненому Красноградському районі право на відповідний вид допомоги мають 259 сімей-одержувачів соціальних виплат малозабезпеченим родинам із числа багатодітних. Наразі передбачені державою кошти отримали 689 хлопців і дівчат із цієї категорії сімей. Всім отримувачам допомоги станом на 01 серпня нинішнього року  виповнилося  від 6 до 18 років, — розповіла керівниця управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Гонтар. — Це лише перший транш із державного бюджету для забезпечення цих соціальних виплат, наступний очікуємо наприкінці вересня.

Нагадаємо, згідно з Постановою Кабінету міністрів України від 04.08.2021 р. № 803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей» цьогоріч запроваджено виплату одноразової грошової допомоги дітям із багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року в сумі 2000 тисячі гривень кожному. Ці виплати нараховують і здійснюють структурні підрозділі органів виконавчої влади з питань соціального захисту населення на підставі матеріалів справ одержувачів державної соціальної допомоги — малозабезпечених багатодітних сімей без їхнього звернення.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page