Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Кубок з футболу вибороли юні красноградці

Кубок з футболу вибороли юні красноградці

У Фізкультурно-оздоровчому комплексі відділу освіти Красноградської міської ради відбувся турнір з футзалу на Кубок до дня Святого Миколая.

Це особлива подія, якої завжди з нетерпінням чекають діти. Саме з неї в Україні розпочинається цикл новорічних та Різдвяних свят, а значить, і чарівна казкова пора сюрпризів та подарунків. Якщо юні співвітчизники сподіваються отримати їх від Святого Миколая, то дорослі — від ЗСУ. І однаково вірять у Перемогу.

А ось за перемогу на спортивній арені цієї суботи у ФОКу змагалися чотири команди футболістів 2009-2010 років народження з Краснограда, Кегичівки, Сахновщини та Старовірівки.       

Насамперед до учасників турніру звернулася очільниця Красноградської громади Світлана Кривенко. Адже саме міськрада й організувала цей захопливий Кубок. «Нехай сьогодні переможуть найсильніші», — зичить юним спортсменам міський голова.

Директорка Красноградського центру соціальних служб  Юлія Коломойцева передала за підтримки ЮНІСЕФ для вихованців місцевої ДЮСШ унікальну валізу з комплектами спортивної форми та м’ячами. Після таких приємностей головний суддя Іван Манько нагадав правила гри й почалися запеклі матчі.

Вболівальники мали змогу насолодитися грою юних зірочок футболу, котрі демонстрували і техніку, і майстерність, і неабиякий спортивний гарт.

Кубок у чесній і безкомпромісній боротьбі завоювала команда Красноградської ДЮСШ. На другій сходинці п’єдесталу опинилися футболісти Старовірівського ліцею. А ось за третє місце розгорнулася запекла боротьба. Інтрига зберігалася до останнього. Оскільки за результатами ігор команди Кегичівської ДЮСШ та Сахновщинського ДЮКФП «Олімп» набрали однакову кількість очок, долю бронзового призера вирішила серія післяматчевих пенальті. Удача посміхнулася спортсменам із Кегичівки. Їхня «бронза». Кращим бомбардиром визнано Нікіту Юр’єва, кращим гравцем — Івана Афанасьєва, а кращим воротарем — Іллю Степаненка.

Церемонію нагородження переможців і призерів змагань провела міський голова Світлана Кривенко. Бурхливими оплесками вболівальники дякували своїм командам за досягнуті результати. Усі вже скучили за такими дитячими турнірами. Отож нехай вони якнайшвидше повернуться у наше життя.   

         

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page