Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Круглий стіл: професійне навчання та підготовка кадрів

Круглий стіл: професійне навчання та підготовка кадрів

Днями очільниця Красноградської міської ради Світлана Кривенко разом з представниками міськради та Наталинської сільради, начальницею Управління соціального захисту КРДА Світланою Гонтар і провідними роботодавцями району взяла участь у засіданні круглого столу під головуванням директора обласної служби зайнятості Володимира Міненка в Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості в місті Дергачі.

Для учасників заходу спочатку провели екскурсію майстернями навчального закладу, де готують фахівців сфери машинобудування та металообробки, будівельної та сільськогосподарської галузей, легкої промисловості та сфери обслуговування.

У спілкуванні з гостями, директор Харківського обласного центру зайнятості наголосив, що в Харківському центрі професійно-технічної освіти навчання проводиться за 35 ліцензованими професіями за дуальною та дистанційною формами, що дозволяє роботодавцям у короткий термін отримати кваліфікованих спеціалістів. Також акцентував увагу на організацію Центром різноманітних курсів як на замовлення роботодавців, так і громади.

За результатами засідання досягнуто домовленостей щодо подальшої співпраці та визначено основні напрямки роботи.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page