Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Криміногенна ситуація на Красноградщині контрольована

Криміногенна ситуація на Красноградщині контрольована

Про це під час апаратної наради в райдержадміністрації, п’ятого липня, повідомив керівник Красноградського районного відділу поліції Андрій Грязєв.

— За минулий тиждень до райвідділу поліції надійшли 130 заяв та повідомлень про вчинення правопорушень. З них шістнадцять внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — зазначив правоохоронець. – У тому числі десять крадіжок, один факт шахрайства, два випадки тілесних ушкоджень, решта інші злочини з ознаками криміналу.

У Зачепилівській громаді за цей період зафіксували 43 відповідні заяви від громадян. Сім правопорушень підпадають під категорію кримінальних. Зокрема, на Зачепиліщині сталася одна крадіжка. Також є потерпілі від шахраїв, зареєстрований факт тілесних ушкоджень тощо.

У Сахновщинській громаді за попередній тиждень за підтримкою до правоохоронців жителі тамтешніх населених пунктів зверталися 52 рази. Одна крадіжка та два факти тілесних ушкоджень не оминули й цієї території.

Неспокійно було й на Кегичивщині. Краяни повідомляли поліцію про ймовірні правопорушення понад сорок разів. Четверо наразилися на крадіїв. Ще стільки осіб постраждали від  інших кримінальних злодіянь.

— За всіма зверненнями громадян, які не мають ознак кримінального злочину, проводиться всебічна перевірка, — уточнив Андрій Грязєв. – Поліція оперативно реагує на кожне повідомлення, вживає необхідні заходи для встановлення осіб правопорушників та притягнення їх до відповідальності. Криміногенна ситуація в районі контрольована.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page