Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус: статистика Красноградщини 05-11 лютого

Коронавірус: статистика Красноградщини 05-11 лютого

За цей період COVID-19 діагностували вперше у 346 жителів району, зокрема, 67 випадків захворювання підтвердилися за останню добу. Серед нововиявлених хворих 33 мешканці Красноградської та Наталинської громад, 21 — Зачепилівської ТГ, 10 — Кегичівської ТГ та 3 — Сахновщинської ТГ.  Упродовж цих днів у стаціонарі Красноградської центральної районної лікарні померли три пацієнти з діагнозом «коронавірус».

На ранок 11 лютого, в умовах стаціонарного лікування ЦРЛ перебував 51 пацієнт із COVID-19. З них п’ятеро в тяжкому стані. Двоє пацієнток віком 60+ підключені до апаратів штучної вентиляції легень. Вісім стаціонарних хворих — це діти різного віку. За попередню добу госпіталізували вісім хворих із пневмоніями із підозрою на коронавіруснц інфекцію. Точний діагноз стане відомим за результатами ПЛР-дослідження.

Амбулаторно нині лікуються 655 жителів територіальних громад Красноградщини з підтвердженим COVID-19. З них: 319 — жителі Красноградської та Наталиської ТГ, 129 — Кегичівської ТГ, 112 — Старовірівської ТГ, 69 — Зачепилівської ТГ, 26 — Сахновщинської ТГ.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page