Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус: статистика Красноградщини 31 грудня 2021— 04 січня 2022

Коронавірус: статистика Красноградщини 31 грудня 2021— 04 січня 2022

За цей період COVID-19 вперше діагностували у 35 жителів району, у тому числі у семи за перші дні нового 2022 року.  Також упродовж цього відрізку часу в Красноградській центральній районній лікарні хвороба забрала життя одного пацієнта з  коронавірусною інфекцією. За останню добу випадків із фатальним перебігом захворювання не зареєстровано.

На 04 січня в умовах стаціонару лікування отримують 23 недужих із COVID-19. Серед них  дев’ятирічна дитина. Один пацієт перебуває у відділенні анастезіологі та інтенсивної терапії. Ще у дванадцяти — підозра на коронавірус. Уточнення діагнозу відбудеться за результатами лабораторних досліджень методом полімеразно ланцюгової реакції.

На амбулаторному лікуванні знаходяться 75 жителів територіальних громад Красноградщини. Найбільша кількість хворих у Кегичівській ТГ. Там домашнього карантину дотримується 41 житель. У Красноградській та Наталинській ТГ амбулаторно лікуються 16 хворих із COVID-19, ще 13 пацієнтів у Зачепилівській ТГ. У Старовірівській та Сахновщинській громадах четверо та один пацієнт відповідно.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page