Пятница , 29 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус: статистика Красноградщини на 10 вересня

Коронавірус: статистика Красноградщини на 10 вересня

Нині в стаціонарі  центральної районної лікарні перебувають 10 пацієнтів із COVID-19. Серед хворих маленька дитина, який виповнився рік від народження. Троє недужих у тяжкому стані знаходяться під наглядом медиків відділення анастезіології та інтенсивної терапії, з них двоє підключені до апаратів штучного дихання, — повідомила директорка КНП «Красноградська ЦРЛ» Ганна Васенко. За період із 03 до 10 вересня сталося два летальні випадки. хвороба забрала життя двох мешканок Красноградської громади. Обидві жінки були віком 70+.

Наразі киснем забезпечені всі 225 ліжко-місць ЦРЛ, у тому числі 112 з централізованою подачею.

За інформацією «Центру первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» на території міської та Наталинської сільської громад амбулаторно лікуються семеро пацієнтів із коронавірусною інфекцією. У тому числі двоє дітей, один хворий  старшого віку, решта працездатного. За останній тиждень COVID-19 вперше діагностували у чотирьох жителів Красноградщини.

Медики констатують поступове підвіщення рівня захворюваності коронавірусом.  Вони нагадують про необхідність дотримання заходів, які стримують розповсюдження інфекції, — носіння захисних масок у людних місцях і громадському транспорті, користування  засобами особистої гігієни, антисептиками тощо. Також наполегливо рекомендують вакцинуватися проти COVID-19. Зокрема, зробити це можна у Центрі вакцинації в Краснограді на вулиці Шиндлера, 91. Телефони взаємодії — (05744) 7-30-23, (05744) 7-26-28.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page