Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / До уваги роботодавців!

До уваги роботодавців!

Центри зайнятості здійснюють пошук та підбір персоналу за фахом та рівнем професіоналізму для всіх суб’єктів господарювання. Щоб про вашу потребу в працівниках дізналися, необхідно подати форму звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)».

Пропонуємо до уваги роботодавців 5 кроків для швидкого подання зазначеного звіту через електронний сервіс державної служби зайнятості — електронний кабінет роботодавця:

  • зареєструйте електронний кабінет роботодавця (далі — ЕКР);
  • після реєстрації синхронізуйте дані ЕКР з базою даних центру зайнятості вашого регіону. Для цього необхідно надати консультанту роботодавця з центру зайнятості ваш логін і пароль, які будуть внесені у дані підприємства в електронній базі Державної служби зайнятості;
  • щоб створити звіт 3-ПН, оберіть вкладку «Взаємодія зі службою зайнятості» в меню Електронного кабінету;
  • оберіть із довідника центр зайнятості, до якого плануєте подати вакансію, наприклад, Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості;
  • заповніть усі вікна, зазначивши професію/посаду, кількість вакансій, розмір заробітної плати, місце проведення робіт. Позначте галочкою рядок «Наявність коментарів у додатку». Заповніть усі вікна додатка, особливо ті, де відсутні довідники (завдання та обов’язки, опис робіт, коментарі).  Щоб додати вакансії за іншими посадами, натисніть «Додати рядок» та повторіть попередні операції.

Додаткову інформацію можна отримати у фахівців відділу взаємодії з роботодавцями Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м. Красноград, вул. Соборна, 81-А або зателефонувавши на номер  (05744) 71744.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page