Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Ворожий снаряд розбив тролейбус у Харкові

Ворожий снаряд розбив тролейбус у Харкові

Вдруге за тиждень окупанти бʼють по скупченню людей у місті.
Мер Харкова впевнений, що росіянам не вдасться залякати мешканців міста.   

Унаслідок ранкового обстрілу Харкова 21 людина поранена, двоє — загинули. Про це 21 липня повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національних телеканалів.

«Російський агресор цілеспрямовано б’є своїми снарядами у скупчення людей. Вчора на зупинці, сьогодні на зупинці громадського транспорту. При чому час такий, коли люди дійсно їдуть на роботу, коли велике скупчення людей і спеціально, цілеспрямовано, російський агресор завдає ударів. При чому ці удари йдуть «Ураганами», касети, що не розірвалися є. Тобто це робиться абсолютно спеціально, абсолютно навмисне для того, щоб не дати можливість людям нормально, повноцінно жити. Тим самим російський агресор намагається залякати харків’ян, місто, але абсолютно точно їм це не вдасться. І все можливе, що сьогодні робиться, робиться для того, щоб Харків жив більш-менш повноцінним життям», — розповів мер Харкова.

За словами Терехова, усі постраждалі в лікарні, необхідну допомогу їм надають лікарі.

«Ми сподіваємося на те, що будуть врятовані життя, бо є люди, які зараз у дуже важкому стані. Працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій на місці, вони працюють. Наші транспортники теж працюють, тому що ви бачили, що один зі снарядів потрапив і розбив нам тролейбус», — поінформував Харківський міський голова.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page