Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Водоканалівці наводять лад у мережі

Водоканалівці наводять лад у мережі

Працівники Красноградського комунального підприємства «Водоканал» кілька днів поспіль чистять каналізаційні колектори у центрі міста. Роботи виконують на вулицях Бєльовській, Соборній, Шиндлера та Преображенській з допомогою гідравлічної прочисної машини високого тиску.

За словами директора підприємства Миколи Дубини, це проблемні ділянки мережі водовідведення. Періодично робітники здійснюють тут механічну очистку колекторів. Щоразу звідти дістають купи непотребу, як-от засоби гігієни, ганчірки, целофанові пакети, торішню консервацію й залишки нової, рештки овочів та фруктів і ще багато різних твердих побутових відходів.      

— Очевидно, сміття в каналізацію відправляють несвідомі містяни, — говорить очільник водоканалу. — Незважаючи на зношеність мережі, жителі багатоповерхівок часто не дотримуються елементарних правил водопостачання та водовідведення. На жаль, випадків засмічення більшає. Отож цього разу вирішили капітально очистити каналізаційні колектори гідродинамічною машиною, що промиває їх під тиском. На цю роботу витрачаємо кошти підприємства, які могли б знадобитися для інших важливих потреб. Отож переконливо просимо мешканців висоток відходи виносити у сміттєві баки. Також ретельніше слідкуйте за тим, що виливаєте разом із водою.

Справді культура побуту не в усіх красноградців на належному рівні. Але щоб позбутися проблем із забитою каналізацією, треба привчитись не кидати тверді відходи в систему водовідведення. Усе просто.   

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page