Четверг , 28 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Вихованці школи брейк-дансу «Імпульс» РБК знялися в просвітницькому відеоролику (оновлено)

Вихованці школи брейк-дансу «Імпульс» РБК знялися в просвітницькому відеоролику (оновлено)

Олексій Вятчанов
Данило Годзенко

Красноградці Олексій Вятчанов (нікнейм Killer) та Данило Годзенко (нікнейм Rio), які танцюють у стилі брейк-данс стали учасниками інформаційно-просвітницької акції «Поєднання минулого та сучасності». Її організував Харківський обласний  центр молоді. У рамках цього проєкту 20 жовтня в палацово-парковому комплексі «Шарівка», розташованому в однойменному селищі  Богодухівського району відбулися відеозйомки, куди і запросили наших хлопців.

— В акції взяли участь брейкдансери, які представляють різні школи танцю Харківщини. Нам приємно, що ми теж були серед запрошених, змогли гідно представити Красноградщину та  районний Будинок культури, під крилом якого тренуємося,— розповів тренер «Імпульсу» Валерій Карпенко. – Цей проєкт покликаний популяризувати сучасні форми змістовного дозвілля молоді, сприяти творчій самореалізації юнаків і дівчат, залучати їх до національно-культурного життя країни. Тому вибір місця зйомок був невипадковим. Шарівка — одна з найкрасивіших і найвідоміших історичних локацій нашої області. Тут знаходиться пам’ятка садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення. Певен, подібні акції надзвичайно важливі  для збереження такої краси та формування в суспільстві гарного естетичного смаку.

 Інформаційний відеоролик, у якому знялися земляки, невдовзі обіцяють розповсюдити в  мережі інтернет. Де його можна буде подивитися, повідомлять додатково. Всі новини про перебіг акції можна дізнатися на сторінці проєкту в інстаграм Lokacia.kh Там же є посилання на перегляд відео.

Нагадаємо, школа брейк-дансу «Імпульс» діє при районному Будинку культури. Її вихованці неодноразово були призерами танцювальних конкурсів різного рівня. Відтак є відомими за межами Красноградщини.

Фото з архіву школи брейк-дансу «Імпульс»

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page