Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Вихованка школи мистецтв виборола нагороду Всеукраїського конкурсу

Вихованка школи мистецтв виборола нагороду Всеукраїського конкурсу

Піаністка Олександра Ярещенко стала лауреаткою І ступеня багатожанрового фестивалю-конкурсу «Ми козацького роду діти-2021» у номінації «Інструментальна музика». Він проходив у жовтні в місті Нова Каховка. Але підсумки стали відомі лише  нещодавно.

— Ми з Сашею  вже не вперше брали участь в таких творчих змаганнях, — розповіла педагогиня дівчини у школі мистецтв Аліна Зінченко. — Тематика цього випробування стосувалася національних традицій, відзначення 30-річчя Незалежності України. Через пандемію коронавірусу він проводився дистанційно. У нас саме був відеозапис виступу Саші зі свята, яке організовували в публічній бібліотеці до цієї ювілейної дати. Вона виконувала «Мелодію» відомого українського композитора Мирослава Скорика. Журі гідно оцінило цей виступ.

Нині Олександра Ярещенко — учениця сьомого року навчання, клас «фортепіано». З Аліною Зінченко вони разом від самого початку. Навчальний процес у закладі триває. Вихованці музичного відділення вже склали технічний залік, тепер готуються до іспитів, якими зазвичай завершується семестр.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page