Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / «Великоднє диво-2021»: призерам і переможцям конкурсу вручили відзнаки

«Великоднє диво-2021»: призерам і переможцям конкурсу вручили відзнаки

Попри карантинні обмеження цьогоріч районне громадське об’єднання «Традиція» не відмовилося від проведення фестивалю, який останніми роками набув популярності у краян. Лише перевело його в онлайн-формат. Для участі у конкурсі красноградці надіслали фотографії 57 робіт, виконаних у різних техніках декоративно-прикладного мистецтва. Церемонія нагородження призерів відбулася 11 травня в актовій залі КЗ «Красноградська публічна бібліотека».

— Роботи кожного з вас  унікальні та чарівні по-своєму, відтак журі було нелегко обрати з усього розмаїття кращі з кращих, — сказала голова правління ГО «Традиція» Олена Вербнікова, вітаючи конкурсантів. — Хотілося відзначити всіх.  Ми щиро вдячні депутату районної ради, голові фракції «Блок Світличної «Разом!» Євгену Третякову за спонсорську допомогу в придбанні призів для преміювання учасників творчого змагання. До слова, Євген Андрійович постійно підтримує наші ініціативи.  Завдяки його підтримці навіть у такий скрутний час маємо можливість влаштувати нинішнє свято творчості.

Нагороди переможцям і учасникам вручала помічник-консультат народного депутата України Юлії Світличної Анастасія Рябокінь.

Учасників відзначили подяками та пам’ятними подарунками.

Фестиваль-конкурс «Великоднє диво-2021» проводився в кількох номінаціях: великодній сувенір, пасхальна іграшка, пасхальна лялька, пасхальна картина, пасхальний букет і сучасна писанка. У творчому змаганні брали участь як індивідуальні, так і колективні роботи. Переможцям у кожній номінації вручили цінні призи. Так місцева майстриня Олена Моргун завоювала відразу дві нагороди: за ляльку «Ангел» та картину «Наталинський Свято-Торїцький храм».

Також спеціальними нагородами преміювали окремих учасників. Містянка Наталія Сивір, яка була найстаршим учасником конкурсу, отримала звання «Митець-берегиня». А шестирічний Артем Гармаш, навпаки, став наймолодшим митцем. Приз-симпатій здобула колективна робота «Великоднє диво-дерево» закладу дошкільної освіти № 17. У соціальних мережах вона отримала найбільшу кількість схвальних відгуків. Митцями у перспективі назвали наймолодший колектив творчий колектив – вихованців середньої групи 1 ЗДО Наталинського ліцею.

«Зірку таланту» від ГО «Традиція» тепер мають за індивідуальні роботи Анна Чала, Тетяна Науменко, Артем Гармаш і Аліна Пугач, а за колективну – дитсадок № 17.

У загальному підсумку відзнаки різного формату отримали майже тридцять творчих робіт.

—  Дякуємо всім учасникам за активність, а нашим партнерам за спонсорську допомогу, — підсумувала свято Олена Вербнікова. —Розвивайте і примножуйте свої таланти. Беріть участь у конкурсах. До нових зустрічей!

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page