Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / «Вбита Попасна» – голова ОВА показав свіжі фото випаленого міста

«Вбита Попасна» – голова ОВА показав свіжі фото випаленого міста

Свіжі фото знищеної російськими окупантами Попасної на Луганщині 4 серпня в Telegram виклав голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Вбита» – це саме те слово, яке описує фото нижче. Попасна фактично повністю знесена з лиця землі обстрілами з боку військ Росії. Але орки не зупинилися, і навіть захопивши – досі гатять по місту», – написав очільник ОВА.

Промислова та житлові зони – суцільні руїни, місиво з будівельного сміття.

«Росіяни позабирали життя в наших міст і зараз насміхаються над жителями заявами про відновлення. Нічого не побудувавши в своєму житті – вони просто брешуть. Не ведіться на російську пропаганду! Чекаємо на деокупацію. Попасна як і Рубіжне, Сіверськодонецьк, Гірське й інші наші населені пункти – матимуть нове життя», – наголосив голова ОВА.

Після майже повної окупації Луганщини росіяни кинули всі сили на захоплення Донеччини. Регіон постійно обстрілюють. Майже щодня міська влада повідомляє про жертви і поранених серед цивільного населення та нові руйнування.

Уряд України запровадив обов’язкову евакуацію мешканців неокупованих районів Донецької області перед початком опалювального сезону. З Донеччини мають намір евакуювати щонайменше 200-220 тис. місцевих жителів.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page