Пятница , 29 Март 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Безробітним гарантують працевлаштування після проходження цільових курсів

Безробітним гарантують працевлаштування після проходження цільових курсів

З початку нинішнього року більше ста громадян, які мають досвід роботи в аграрній сфері, пройшли професійне навчання з підвищення свого кваліфікаційного рівня на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, — інформує Красноградська районна філія служби зайнятості населення. З початком весняно-польових робіт особам, які закінчили курси підвищення кваліфікації, гарантовано працевлаштування у сільськогосподарських  підприємствах  району.

Цільові курси проводилися дистанційно згідно з навчальними планами та програмами, які відповідають вимогам роботодавців і враховують попередній досвід,  знання та уміння учасників занять.

Навчання організовувалося за напрямками: «Основи безпеки праці на підприємстві», «Особливості обслуговування та використання транспортних засобів у сільськогосподарській галузі», «Основи гігієни та виробничої санітарії на підприємстві», «Безпечне виконання робіт у сільськогосподарській галузі» та «Актуальні питання з охорони праці».

У службі зайнятості зазначають, що курси цільового призначення — дієвий формат для підвищення кваліфікації безробітних. Вони передбачають вивчення сучасних технологічних процесів, нового обладнання, устаткування, виробів, матеріалів, послуг, засобів механізації й автоматизації, що використовуються на виробництві, правил і вимог їх безпечної експлуатації, технічної документації, ефективних методів організації праці. Також сприяють  швидкому оволодінню навичками виконання окремих видів робіт на новітньому  обладнанні. Це зацікавлює слухачів. Таким чином  вони отримують можливість за короткий час зміцнити  свою конкурентоспроможність на ринку праці.

Фото: Красноградська районна філія Харківського обласного  центру  зайнятості

 

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page