Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Ще одна пацієнтка Красноградської ЦРЛ одужала після COVID-19

Ще одна пацієнтка Красноградської ЦРЛ одужала після COVID-19

З інфекційного відділення районної лікарні виписали мешканку Зачепилівщини. Повторні ПЛР-аналізи підтвердили, що вона вилікувалася від коронавірусу, — повідомили в ЦРЛ. Зараз в умовах стаціонару з діагнозом COVID-19 залишається двоє пацієнтів, один із них готується до виписки.

Раніше для проведення ПЛР-діагностики до обласної вірусологічної лабораторії відправили  біологічний матеріал від хворих із пневмоніями, які наразі проходять стаціонарне лікування,  та осіб, що контактували з пацієнтами з коронавірусом і тепер знаходяться під спостереженням медиків. Всі вони показали негативний результат. Ще кілька проб направили для проведення ПЛР-тестів 26 травня, їхні висновки стануть відомі згодом.

Повторні аналізи невдовзі проведуть двом дітям, у яких полімеразно ланцюгова реакція на COVID-19 була позитивною. Симптомів хвороби у них немає. Вони почуваються задовільно та продовжують дотримуватися режиму самоізоляції під наглядом сімейних лікарів.

За інформацією Харківського обласного лабораторного центру  на 26 травня  в Красноградському районі залишаються три підозри на коронавірус та 15 підтверджених випадків.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page