Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Цвинтарі під «замком»: у поминальні дні на Красноградщині діятиме заборона на відвідування кладовищ

Цвинтарі під «замком»: у поминальні дні на Красноградщині діятиме заборона на відвідування кладовищ

Відповідне рішення затверджене у пункті 3.1 протоколу № 9 від 24 квітня нинішнього року під час засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій Красноградської райдержадміністрації.

Також згідно з пунктом 3.2 документа на весь  період дії карантину забороняється робота роздрібних ринків.

Примірник протоколу оприлюднив офіційний сайт Красноградської міської ради.

Зокрема, у п. 3.1 зазначено: закрити для відвідування цвинтарі у традиційні післяпасхальні (післявеликодні) дні, крім випадків здійснення поховання померлого, за умови проведення ритуальних обрядів з дотриманням протиепідемічних правил, зокрема участі не більше ніж 10 осіб та забезпечити відстані між присутніми не менше ніж 1,5 метри;
 п. 3.2.: заборонити функціонування роздрібних ринків на період дії карантину та вжити заходи щодо недопущення стихійної торгівлі на території відповідних громад.

Ці рішення невипадкові. Напередодні відповідну ухвалу щодо закриття кладовищ та ринків на території Харківщини прийняли на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, — повідомила  пресслужба Харківської ОДА. Відтак вона розповсюджується на всі населені пункти регіону.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page