Пятница , 29 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Хочете спробувати себе на сцені? Тоді вам до РБК

Хочете спробувати себе на сцені? Тоді вам до РБК

Районний Будинок культури (РБК) оголосив набір вихованців до гуртків

художньої самодіяльності

Тут можна навчитися брейк-дансу, поппінгу та хіп-хопу. Інструктор Валерій Карпенко зауважує, що мистецтво вуличного танцю не втрачає популярності. Дедалі більше ним захоп­люється молодь в усьому світі. Брейк-данс навіть став олімпійським видом спорту. Тож якщо ви — за здоровий спосіб життя, прагнете мати чудову фізичну форму, то завітайте у школу танців «Імпульс». Учнів приймають від чотирьох років і старших (без вікових обмежень).

Добре відомий на Крас­ноградщині дитячий зразковий танцювальний колектив «Крапелька» і його беззмінна керівниця Ірина Пилипенко залюбки візьмуть у свою дружну родину хлопчиків і дівчаток 5-6 років. Юні танцівники займатимуться у групі раннього розвитку.

А ось навчитися акторській майстерності, сценічній мові та пластичним рухам пропонує красноградцям режисерка народного аматорського театру «АРТ-Є» Тетяна Підберезна. У молодшій групі чекають на дітей віком від 6 до 9 років, у середній — від 10 до 13 років, у старшій — юнаків та дівчат від 14 до 17 років. Основна трупа самодіяльних акторів сподівається, що її лави поповнить молодь від 18 років, а також майбутні театрали без обмеження за віком.

У гуртку бального танцю, що теж працює в Будинку культури, раді бачити дітвору від 5 років, окрім того, дорослих містян.

— Опанувати ази танцю може будь-хто, — переконана танцюристка Анна Ярошенко. — Головне — мати бажання і отримувати радість та задоволення.

Якщо ви прагнете зміцнити свій організм, оволодіти бойовим мистецтвом, навчитися справлятися з палицями, шаблею, булавою тощо, завітайте до школи козацької майстерності «Булат». Її керівник Анатолій Мельніков уточнює, що заняття тут для дітей шести років і старших.

Отже, кожен охочий може знайти собі заняття до снаги. Обирайте і приходьте в районний Будинок культури, або телефонуйте на номер 7-34-02. Не пошкодуєте. 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page