Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Філія БУ «Укрбургаз» залишиться в Краснограді

Філія БУ «Укрбургаз» залишиться в Краснограді

Наразі про переведення головного офісу підприємства до іншого міста не йдеться. Про це під час зустрічі з очільником Красноградської райдержадміністрації Олександром Кайдашем 20 липня повідомив виконувач обов’язків директора БУ «Укрбургаз» Іван Сушинський.

У розмові також взяли участь заступник очільника РДА Олександр Машко, голова районної ради Володимир Птишник і Красноградський міський голова Володимир Максим.

— Підприємства газовидобувної сфери відграють важливу роль у соціально-економічному розвитку Красноградщини,  вони забезпечують питому частину податкових надходжень до місцевої скарбниці, надають роботу багатьом жителям краю, — зауважив Олександр Кайдаш під час спілкування. — Чимало красноградців стурбовані скороченням кадрів, яке нині спостерігається у структурних підрозділах компанії. Люди схвильовані можливим переведенням офісу підприємства до Полтави тощо, занепокоєні перспективою втратити роботу. Зміна юридичної адреси компанії матиме негативний вплив на життєдіяльність району. Коментарі від першої особи допоможуть прояснити цю ситуацію.

За словами Івана Сушинського, до кінця цього року в усіх структурних підрозділах БУ «Укрбургаз» справді очікується скорочення майже однієї тисячі працівників (це стосується не лише Харківської області). Розглядається можливість перевести певну кількість фахівців на інші роботи в структурі АТ «Укргазвидобування» (зокрема у філії «УГВ-Сервіс»). Щодо переїзду філії БУ «Укрбургаз» із Краснограда до іншого населеного пункту та зміни юридичної адреси підприємства, такі кроки зараз не плануються, — зазначив Іван Сушинський.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page