Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Футболісти «Авангарду» виграли Кубок Гамова

Футболісти «Авангарду» виграли Кубок Гамова

Минулої неділі на футбольному полі села Піщанка відбувся традиційний Кубок видатного земляка Дмитра Васильовича Гамова. Головний трофей виборювали п’ять команд, а саме: ФК с. Піщанка, ФК с. Піщанка-2, ФК «Авангард» с. Зоряне, ФК «Енергія» Наталинської ОТГ і ФК «Бояри» (с. Мартинівка Карлівського району). Це ті відчайдухи, котрих не злякала ні холодна погода, ні сильний вітер, ані короткочасний дощ, який не давав можливості розслаблятися.

До спортсменів з вітальною промовою звернулися організаторка змагань Піщанський сільський голова Світлана Кривенко та головний суддя Олександр Шатохін. До речі, він повідомив для усіх шанувальників футболу приємну новину. Двадцять першого вересня завершилася остання гра ФК «Колос». Відтак наші спортсмени вперше в історії футболу Слобожанщини і Красноградщини піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу в обласному чемпіонаті серед команд першої ліги. Пишаємося земляками!   

І повертаємося до турніру в Піщанці. Він проходив за коловою системою. Усі десять матчів тривали у форматі два тайми по десять хвилин кожен. Якісний і динамічний футбол показали авангардівці. Вони першими вийшли на поле проти «Боярів» і виграли з рахунком 3:0. Впевнено трималися й господарі — ФК с. «Піщанка». Намагалися зберегти лідерство і минулорічні володарі Кубка — наталинці.

У підсумку на рахунку ФК «Авангард» сім забитих і нуль пропущених м’ячів, ФК с. Піщанка — 6 забитих і один пропущений м’яч, а ФК «Енергія» — п’ять забитих і один пропущений гол. Отже, зорянці стали володарями Кубка Дмитра Гамова, «срібло» вибороли піщанці, а «бронзу» — наталинці. Кращим воротарем визнано Владислава Філіппова (ФК с. Піщанка-2). Голкіпер неодноразово отримував схвальні відгуки вболівальників. Кращим захисником став Четверіков Павло (ФК с. Піщанка). Статуетку «Кращий нападник» одержав Домненко Євген (ФК «Авангард» с. Зоряне). Пам’ятний годинник дістався також авангардівцю Ягуфу Халілову. 

Церемонію нагородження провела Піщанський сільський голова Світлана Кривенко. На завершення вона гостинно запросила усіх гравців і фанів скуштувати смачний плов.          

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page