Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / У селі Тишенківка сталося вбивство

У селі Тишенківка сталося вбивство

Фото: відділ комунікації поліціі Харківської області

Двадцять третього лютого близько другої години дня  до Красноградського районного відділу поліції звернувся 27-річний житель села. Він повідомив, що прийшов провідати свого дідуся та натрапив на його тіло без ознак життя. Поліціянти оперативно розкрили злочин та затримали вбивцю, — інформує відділ комунікації поліції Харківської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 75-річний господар помешкання. Його тіло було вкрите численними ранами та гематомами. Поруч знаходилося ймовірне знаряддя вбивства — дерев’яна палиця.

У ході слідства полісмени вийшли на слід зловмисника та з’ясували обставини трагедії. Напередодні у себе вдома власник будинку вживав міцні алкогольні напої спільно зі своїм 57-річним сусідом. Під дією оковитої між чоловіками виникла сварка. Під час неї гість кілька разів вдарив у обличчя господаря застілля. Потім наніс йому удар палицею по голові та залишив помирати.

Наразі підозрюваний у вбивстві затриманий в порядку статі 208 Кримінального кодексу України. За фактом злочину слідчим райвідділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 10 років.

Фото: відділ комунакаці поліції Харківської області

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page