Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / У Краснограді державну реєстраторку підозрюють у зловживанні повноваженнями

У Краснограді державну реєстраторку підозрюють у зловживанні повноваженнями

За процесуального керівництва Первомайської місцевої прокуратури жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 365-2 КК України (зловживання своїми повноваженнями суб’єктом державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень з метою отримання неправомірної вигоди для іншої особи, що спричинило тяжкі наслідки), — інформує пресслужба прокуратури Харківської області.

Посилаючись на слова в.о. керівника місцевої прокуратури Романа Травкіна, у повідомленні зазначені висновки досудового розслідування. Згідно з ними, 8 квітня 2019 року державний реєстратор Красноградської райдержадміністрації незаконно зареєструвала перехід права власності на нежитлове приміщення, незважаючи на накладений судом арешт на вказане майно та всупереч «Порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень» і чинному законодавству. 
Загальна вартість вказаних приміщень складає майже 13 мільйонів гривень.
Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п’яти до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна або без такої.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page