Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Упорядкуй територію, виграй подарунок

Упорядкуй територію, виграй подарунок

Всеукраїнській конкурс до Всесвітнього дня прибирання стартував із першого вересня. Долучитися до нього пропонують закладам загальної середньої освіти. Переможцям презентують комплекти крісел-мішків для шкільних приміщень, школи-учасниці отримають подяки за участь, а найактивніші – дипломи та смачні подарунки, результати оприлюднять 25 вересня 2020 року на сайті та в соціальних мережах «School Recycling World», — повідомив пресцентр Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

В екологічній акції беруть участь 180 країн. Конкурс відбувається у таких номінаціях: найбільша кількість індивідуальних учасників, найбільша кількість сміття зібраного під час Всесвітнього дня прибирання учнями школи, найбільша кількість вторинної сировини зданої на переробку знайденої під час прибирань.
За умовами конкурсу необхідно:

— опублікувати анонс акції на інформаційних ресурсах навчального закладу із закликом приєднуватися;

— провести прибирання  у період із 1 по 19 вересня 2020 року; зробити фото «до» та «після» і опублікувати їх у соцмережах з хештегами #побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine. Ініціатори заходу рекомендують влаштовувати індивідуальні та сімейні прибирання, а потім об’єднати результати для перемоги.
— підсумувати результати кількості учасників, кілограмів зібраного сміття та вторинної сировини в онлайн-анкету до 22 вересня 2020 року (одна школа – одна анкета).

Учасникам акції нагадують про необхідність дотримуватися карантинних обмежень. На локації одягати маски, рукавички, користуватися антисептиками, дотримуватися соціальної дистанції та правил техніки безпеки.

Деталі ініціативи дізнавайтеся за посиланням : https://schoolrecyclingworld.org/2020/09/01/world-cleanup-day/

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page