Пятница , 29 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Увага! Розпочато прийом робіт на обласний літературний конкурс ім. О. С. Масельського

Увага! Розпочато прийом робіт на обласний літературний конкурс ім. О. С. Масельського

Прийом робіт на XІII обласний літературний конкурс ім. О. С. Масельського триватиме до 15 жовтня 2019 року. Оргкомітет запрошує до участі в ньому талановиту молодь, а також знаних літераторів, журналістів, поетів і  драматургів Харківщини. Твори розглядатимуться в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія».

 Юні літератори (віком до 18 років) та митці (члени Національної спілки письменників України або Національної спілки журналістів України) подають свої поетичні, прозаїчні, драматургічні чи публіцистичні твори до номінацій «Учнівська молодь» та «Майстер слова».

Для участі в конкурсі необхідно надати виключно в електронному варіанті такі матеріали:

— текст, відповідно до обраних(ої) автором номінацій(ї);
— вказати повну адресу, телефон, електронну скриньку та біографічні дані автора;
— за наявності, копію свідоцтва про членство в Національній спілці письменників України або Національній спілці журналістів України.

Переможців очікує премія:

у номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія», винагорода становить відповідно: за І місце 7 тис. грн, за ІІ місце 5 тис. грн, за ІІІ місце 3 тисячі гривень. По одному переможцю (в підномінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія») в номінаціях «Учнівська молодь», «Майстер слова» отримають премії по 7 тисяч гривень. Нагородження переможців традиційно відбудеться у грудні.

Зауважимо, що зміни до Положення про обласний літературний конкурс ім. О. С. Масельського прийнято обласною радою 31 серпня 2017 року та опубліковано на офіційному сайті Харківської облради в мережі: http://.www.oblrada.kharkov.ua («Конкурси, гранти»).

Твір, що надається на конкурс (слід зазначити, що в номінації «Поезія» усі вірші одного автора вважаються одним твором) та інформацію про себе, кожен в окремому файлі, слід надсилати на е-mail: oblrada.konkurs@ukr.net.

За бажанням електронний носій можна надіслати на поштову адресу: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, з поміткою «Конкурс на кращий літературний твір ім. О. С. Масельського» або передати власноруч за тією ж адресою.

Якщо у вас виникли питання, то телефонуйте на номери:

 (057) 700-53-29, 715-72-20, 095-404-47-55.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page