Пятница , 29 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Танцівники «Крапельки» запросили містян на свято до районного Будинку культури

Танцівники «Крапельки» запросили містян на свято до районного Будинку культури

Традиційно завершення навчального року вихованці зразкового танцювального колективу РБК підсумували великим концертом. У залі, як завжди, був аншлаг, на сцені — ефектне дійство. Тим часом надворі гомонів теплий весняний дощик, ніби диктував ритм «артистам-крапелькам».

У концертній програмі взяли участь танцівники всіх вікових груп, які відвідують колектив — від наймолодших до найстарших. Дебют малят відбувся в образі комашок-сонечок. Попереду в них ще чимало цікавих хореографічних постановок.

А от для Катерини Лактіонової, Софії Филь, Катерини Гришиної та Анни Басейко цей рік у «Крапельці» став останнім. Випускниць вітали оплесками, квітами й дарунками у фіналі святкового концерту. Дівчата не могли стримати сліз. Із хвилюванням у голосі вони подякували своїм педагогам, керівнику колективу, балетмейстеру Ірині Пилипенко, хореографу Аллі Кравченко та концертмейстерам Єлизаветі Сургай і Галині Бондаренко за навчання і пообіцяли навідувати «Крапельку».

 

 

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Нововодолазька жіноча команда «ЛАК 1» виграла відкритий турнір з волейболу

У Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі завершився відкритий Кубок з волейболу серед жінок. Організатором турніру виступив відділ …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page