Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / СOVID-19: ситуація в Красноградському районі

СOVID-19: ситуація в Красноградському районі

На 2 червня в інфекційному відділенні райлікарні перебувають три пацієнти з COVID-19, зокрема дві мешканки Сахновщинського району та один містянин. Днями з медичного закладу виписали жительку Зачепилівщини, яка одужала після коронавірусної інфекції. Про це кореспондетку видання поінформувала в. о. директора КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Віра Горбович.

Також в інфекційному відділенні ЦРЛ нині проходять курс лікування четверо хворих із пневмоніями. Ще один мешканець Сахновщини  із запаленням легенів перебуває в реанімації. Його стан середньої тяжкості. У процесі лікування застосовується кисневий концентратор. Інший житель Красноградщини з таким діагнозом лікується у відділенні екстреної медичної допомоги. Стан хворого стабільний, близький до задовільного. В обох пацієнтів є супутні захворювання, що ускладнюють перебіг хвороби.

Попередні аналізи на COVID-19 у хворих із пневмоніями були негативні, повторні на перевірці.

За минулі кілька днів, згідно з інформацією Харківського обласного лабораторного центру, статистика поширення коронавірусу в Красноградському районі залишається незмінною: шістнадцять підтверджених випадків COVID-19 та три підозри.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page