Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Споживачам газу доступна експрес-реєстрація на сайті 104.ua

Споживачам газу доступна експрес-реєстрація на сайті 104.ua

Аби створити власний онлайн-кабінет, тепер достатньо зателефонувати до контакт-центру АТ “Харківгаз”, назвати особовий рахунок і ваш акаунт створиться автоматично.  Такий сервіс фахівці газової компанії розробили, щоб допомогти клієнтам в умовах карантину безперешкодно повідомити показання лічильників, здійснювати платежі та отримувати необхідні консультації спеціалістів дистанційно.

Мешканці Харківської області можуть звернутися до контакт-центру телефоном 067 01 13 104. Повідомлення з паролем для входу в Особистий кабінет надійде на мобільник запитувача. Логіном є номер мобільного телефону споживача. Далі потрібно перейти за посиланням, вказаним у повідомленні. На сайті 104.ua ввести логін і пароль та користуватися усіма перевагами онлайн-сервісів, — пояснює процедуру експрес-реєстрації пресслужба АТ “Харківгаз”.

Через особистий кабінет користувачі мають можливість не тільки гарантовано  передати показання приборів обліку та оплатити використаний газ і його доставку, а також відстежувати власну історію споживання палива, оперативно отримувати рахунки тощо.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page