Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Підприємці виступають проти закриття ринку в Краснограді

Підприємці виступають проти закриття ринку в Краснограді

У понеділок, 27 квітня, чимало тих, хто працює на центральному ринку м. Краснограда, зібралися біля входу з вулиці 19 Вересня, аби разом визначитися, що робити далі.

Нагадаємо: базар офіційно закрили на період карантину з минулої суботи. Підприємці скаржаться, що швидко псуються овочі, фрукти та інші продукти, які вони закупили напередодні. На це витрачено кошти і ніхто не покриє збитки. Також реалізації потребують саджанці, розсада, курчата та інше. Наразі цей крам ніде збути.

Дехто з фізичних осіб — підприємців відверто обурюються тим, що, зі свого боку, дотримувалися усіх карантинних обмежень: носили рукавички, маски, користувалися антисептиками, дотримувалися визначеної безпечної дистанції тощо. Готові й далі слідкувати за суворим виконанням цих правил. На їхню думку, умови на ринку, нічим не гірші, наприклад, від супермаркету «АТБ».  

Із представниками малого бізнесу спілкувався міський голова Володимир Максим. Зокрема, він пояснив, що рішення про закриття ринку ухвалила місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Красноградського району (протокол № 9 від 24.04.2020). Зараз потрібно прийняти зважене обґрунтоване рішення, враховуючи усі ризики та виклики. Безперечно, слід думати і про поступовий вихід з карантину.

Як діяти в рамках чинного законодавства, не порушуючи норм і правил, дізнаємося трохи пізніше. Міський голова пообіцяв інформувати торговців про прийняте відповідними органами рішення о п’ятнадцятій годині цього ж дня. Слідкуємо за подіями.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page