Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Пункти ЗНО у Краснограді готові прийняти учасників тестування

Пункти ЗНО у Краснограді готові прийняти учасників тестування

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання стартує 25 червня. Відкриває екзаменаційний марафон-2020 тест із математики. Охочих перевірити свої знання з цього предмета  чекатимуть у трьох пунктах ЗНО: Красноградському професійному ліцеї на вул. Московській, 45-А, Красноградському педагогічному фаховому коледжі КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» ХОР на вул. Московській, 47 та місцевому аграрно-технічному коледжі ім. Ф. Я. Тимошенка на вул. Соборній,56.

Вхід до пунктів тестування відкриється о 09.45, екзамен розпочнеться об 11.00.

— Для прийому відвідувачів підготовлені 42 аудиторії. Згідно з дотриманням вимог карантинних обмежень щодо забезпечення соціальної дистанції вони можуть умістити понад 600 учасників тестування, — розповіла методист районного методичного центру відділу освіти КРДА Ольга Міхно. — У кожному пункті ЗНО чергуватимуть лікар і медична сестра. Вхід до приміщення буде дозволений тільки після проходження термометрії та у захисній масці. Час та умови прибуття до пункту тестування вказані у запрошенннях-перепустках кожного учасника.

У пунктах тестування Краснограда скласти ЗНО з математики можуть не лише місцеві мешканці, а й жителі Зачепилівського, Сахновщинського, Кегичівського та Нововодолазького районів. Число потенційних  учасників ЗНО наразі визначити важко. Чимало хлопців і дівчат, які не налаштовані вчитися далі у закладах вищої освіти, відмовилися від написання тестів.

Усім, хто завтра збирається писати зовнішнє незалежне оцінювання, нагадують, що окрім засобів індивідуального захисту, потрібно обов’язково взяти з собою паспорт, який посвідчує особу, сертифікат ЗНО та запрошення до пункту тестування. Також знадобляться дві ручки для письма чорного кольору. Бажано прихопити й бутильовану питну воду.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page